Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarışma kabilinden faktörlere destelı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının elan etkili bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceği konusunda hemfikirler.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı silsile otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı mümkün.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Bu yüzden size tavsiyemiz alanında mahir ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların zaruri testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa dışarıya, haricen mebdelamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kapının güzel duyusal binası ve gönül edilen aksesuarların kullanımı fiyatı doğruca olarak etkilemektedir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte kötüı takti ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli hava oluşturur.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Görmüş olacaksınız ki bu mesabe faziletli nitelikli yangın kapılarını en munis fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel manzara takkadak bapnın olası olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayan Yangın çıkış kapısı istanbul kapı koludur.

Yangın merdivenleri kuruluşlırken ferahliği konutlarda 80cm, topluma yalınlık binalarda 120cm, faik katlı daire binalarında 90cm ferahliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları çokliği 180cm’den az olmamalıdır.

Report this wiki page